Midlertidig tilpasninger for sertifisert sikkerhetsopplæring

17/03/2020

Vi har nå løpende dialog med Arbeidstilsynet, og har gitt innspill de siste dagene vedrørende muligheter for midlertidige tilpasninger for å kunne opprettholde så mye som mulig av våre virksomheters aktivitet. Arbeidstilsynet har jobbet intens med å utarbeide forslag til tilpasninger som nå behandles av departementet. Arbeidstilsynet har ikke kapasitet til å behandle enkeltsøknader om dispensasjon fra ordningen, men vil så snart det er klarert med departementet, kunngjøre hvilke tilpasninger som kan settes i verk. Vi gir tilbakemeldinger på dette så snart detaljer avklares.

Del på Facebook
Please reload

Viktig innlegg

Trykket øker for revisjon av opplæringsplanene

February 20, 2018

1/1
Please reload

Siste innlegg

January 15, 2019

Please reload

Søk etter Tag
Følg oss
  • Facebook Social Icon

 © 2017 Sertifisert-gruppen 

info@noorsi.no

Kilengaten 15b, 3117 Tønsberg

Sentralbord 33309940