Medlemsmøter i sertifisert gruppen

​​

Medlemsmøte for sertifisert gruppen ble avholdt.

Gardermoen 22. januar

Trondheim 8. februar

Bergen 13. februar

Program for medlemsmøtene:

1: Velkommen- presentasjon 2. Sertifisert-gruppen og Fagutvalget, status 3. Hva har skjedd siste årene og hva skjer innen sertifisert- området i 2018 - Saker Arb.tilsynets Fagforum 4. Status Revisjon Norm for sakkyndig kontroll 5. Bruk av simulator i sertifisert opplæring- foreslåtte retningslinjer og konsekvenser 6. Bruk av E-læring i sertifisert opplæring - foreslåtte retningslinjer og konsekvenser 7. Revisjon av læreplaner for sertifisert sikkerhetsopplæring - behov for referansegruppe av medlemmer/instruktører 8. Åpent forum- medlemmene kan ta opp saker Til alle sakene blir det avsatt god tid til spørsmål og diskusjon/ innspill fra medlemmene.

Viktig innlegg
Siste innlegg
Søk etter Tag
Følg oss
  • Facebook Social Icon