SAMARBEIDSPARTNERE

Sertifisert-gruppen knytter til seg samarbeidspartnere, sponsorer og annonsører. Det jobbes med å legge ut logoer til alle samarbeidspartnere. Dette vil bli fullført i løpet av oktober.

Lifting & Safety International AS
Gjensidige
Angerman AS
BIKS Industriopplæring AS
FoKaa AS
MA-system Utbildning AB
Stiftelsen Sentralregisteret (SFS)
Kursguiden AS
Gantic AS
Granlund Kompetansesenter AS
Personløfterforeningen
Sæther truckskole
NKI Forlaget

Hovedsponsor 2017

Sertifisert-gruppen vil starte arbeidet med sponsorer og annonsører i oktober 2017.

Sponsorer - Annonsører

Samarbeidspartnere

 

Dersom du vil bli samarbeidspartner med Sertifisert-gruppen, så gir dette en rekke fordeler! Du vil få en egen samarbeidsavtale med felles prosjekt, din logo på brosjyren og på websiden, du kan dele/legge ut reklame på våre konferanser, du får rettigheter til å profilere deg på intranett, kurs m.m. Ta kontakt med oss for avtale om å bli samarbeidspartner!

Annonsør, sponsor, hovedsponsor

 

NOORSI med Sertifisert-gruppen åpner igjen for annonsering i brosjyren og på web. Samtidig blir det også åpnet for at medlemmer kan bli sponsorer til Sertifisert-gruppen. Arbeidet med å knytte til foreningen annonsører starter i oktober 2017.

Dersom du vil bli sponsor til Sertifisert-gruppen, så gir dette en rekke fordeler! Du vil få din logo på brosjyren, du kan dele/legge ut reklame på våre konferanser, du får rettigheter til å profilere deg på web, kurs m.m. Ta kontakt med oss for avtale om å bli sponsor! Hovedsponsor får hele baksiden på Sertifisert-gruppens brosjyre i et år samt hovedannonsen på websiden til Sertifisert-gruppen.